Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita, Testemen több vérpötty jelent meg, ami nem okoz problémát, de ha tudok ellene tenni valamit, van valami javaslatod, annak nagyon örülnék. A másik hogy aranyér kezelésére tudnál-e valami természetes alapanyagú szert ajánlani? Köszönöm Andi

2020-06-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Andi!

A vérpöttyöket mindenképp ellenőriztetni kell szakorvossal, hogy megkapjuk a pontos diagnózist. Nem mindegy ugyanis, hogy melyik testrészeden terjedt el, kiáll-e a bőrbőr, vagy belesimul, és még a mérete sem. A típus függvényében lehet a kiváltó ok hormonális egyensúlyzavar, májpanasz, kiserek betegsége, immunbetegség… melyek ellen igenis dolgozni kell.

Egy biztos, hogy amíg folynak a vizsgálatok egy májtisztító kúrába nyugodtan belekezdhetsz, hiszen a máj egészsége szoros kapcsolatban áll a bőr egészségével és megjelenésével, illetve általános egészséged záloga is. Ennek érdekében kombináld az alábbi 3 tápanyagot, 120 napos kúraidő keretében:
1. 160 mg szilimarinra standardizált máriatövis
2. 17,5 mg cinarin hatóanyagra standardizált articsóka kivonat
3. 1200mg-os folyékony lecitin kapszula 

Az aranyeres panaszok kiváltó okai között állhat: örökletes tényező, pl. veleszületett kötőszöveti gyengeség, vénagyengülés, melyet kiválthat megváltozott hormonszint, kor, súlyfelesleg, és gyakori kiváltó ok az alacsony rostfogyasztás, az alacsony folyadékbevitel, a magas szénhidrátbevitel, a gyakori székrekedés, a gyakori hasmenés, a kevés mozgás, a sok ülés, a sok állás…így az életmódbeli reform megkerülhetetlen!

Mozogj rendszeresen, növeld a folyadékbeviteled, vértezd fel magad több rosttal  és redukáld a szénhidrátokat. A 300 mg T-vitamint tartalmazó, folyamatos felszívódású Erbaven tabletta  természetes megoldást jelent aranyeres panaszokra. Ha mellette C + D3 + K2-vitamint , és szerves szőlőmag tablettát adagolsz, akkor fokozhatod az eredményességet.Továbbá, a panaszok enyhítésére külsőleg, az Ortodermikus propolisz krém  is egy nagyon bevált megoldás.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita