Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita, teljesen el vagyok keseredve! 6 éves fiamnak sűrűn fájt a hasa ezért az orvos parazita elleni tablettát írt fel neki, sajnos úgy látom nem eredménytelenül. Nyáron már volt egy kúránk, és azóta is folyamatosan ették a fokhagyma kapszulát. Tanácsot szeretnék kérni vajon hogyan tudnánk véglegesen megszabadulni ezektől a nem szívesen látott "albérlőktől" ? A Fitotree kapszulát néztem ki, de látom nem rendelhető. Mikor lesz újra kapható?

2017-01-26
Somogyi Rita válasza:

Kedves Edina!

Ha a gyermeked épp kezelés alatt áll, kérlek, ne adj neki egyszerre többféle  parazita ölő kivonatot. Ha az orvosnak nincs ellene kifogása, a Fitotree kapszula  ideális kiegészítő a paraziták elleni küzdelemben.  3 éves kortól szedhető, vírusos, gombás, bakteriális fertőzések kezelésére is egyaránt alkalmas, gyakorlatilag minden területen vannak visszajelzéseink róla, legyen az Candida, bőrgomba, herpesz vagy emésztőrendszeri paraziták.

Alkalmazása napi 2x1 kapszula - érdemes egy 3 hónapos kúrát egyhuzamban végig szedni.

Hasonlóképp kúraszerűen ajánlom vele párhuzamosan szedni a (szintén 3 éves kor felett adható) Garlicin® szagtalanított fokhagyma kapszulát.

A fokhagyma, paraziták, élősködők, és bélférgek elleni hatékonyságát több mint 100-féle kéntartalmú vegyületnek köszönheti, ezek közül azonban a legfontosabbak; az allicin, az allin, a tioszulfinát és a gamma-glutamil-cisztein. Az Olimp-Labs® pontosan olyan szagtalan fokhagyma kapszulát dobott a piacra, ami ezt a 4 fontos vegyületet ötvözi, ráadásul nagy dózisban, és standardizálva.

Üdvözlettel; Rudolf Rita