Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Tegnapi rendelésemet már a mai napon meg is kaptam.Ilyen gyors ügyintézéssel még nem találkoztam!Nagyon örülök Kérdésem a következő lenne,rendeltem visszér tapaszt,kecsketejes szappant(narancs+fahéj)és chilli gélt.Hogyan kombináljam ezeket,milyen megoldást,sorrendet javasolsz?Mivel sajnos a chilli gél nem használható visszeres problémánál

2017-03-31
Somogyi Rita válasza:

Kedves R. Tamásné!

Köszönjük szépen az elismerő szavakat, örömöt okoztál vele kis csapatunknak!

Kérdésedre válaszolva: a Chilli gél visszeres területeken valóban nem használható. Visszerek jellemzően az alsó végtagokon jelentkeznek, de máshol is előfordulhatnak, például a combokon. Ha a lábszáradon található visszér, hagyd ki az egész területet, és csak a combodon, hasadon, csípődön alkalmazd, ha a combodon is jelentkezett a probléma, akkor értelemszerűen hagyd ki azt is.

A narancs fahéjas kecsketejes szappant reggel és este is használhatod fürdés közben. Segítségével kellemes pezsdítő masszázst nyújthatsz még a visszeres területeken is.

Az Erbaven® tapasz célzott kezelést jelent a nagyobb visszereknek, amit a reggeli fürdőzés után használj, és estig feltétlen hagyj fenn. Esti fürdőzésed után pedig jöhet a Chilli gél!

Sok sikert a kúrádhoz; Rudolf Rita