Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Tegnap vásároltam Önöknél néhány terméket, amelyeket egészségem szempontjából nagyon hasznosnak véltem.Ezek a kövezkezők: kovaföld, Gold Vit ligetszépeolaj kapszula, szerves szelén és szerves folsav. Nekem sajnos pajzsmirigy alulműködésem van, amire reggelente Letrox 125-öt szedek. Kérdésem az lenne, hogy az alábbi termékeket hogyan szedjem? A Letrox után közvetlenül be lehet-venni a szelént is. A Letrox után mennyi idővel iható a kovaföld, hgy ne befolyásolja a letrox felszívódását? Sajnos reggelente nem áll rendelkezésemre itthon, csak egy óra. Illetve azt is szeretném megkérdezni, hogy a ligetszépe, a folsav és ezek mellé D vitamin és magnézium egyszerre bevehető-e. Kisbabát szeretnénk, eddig sajnos sikertelenül. Ez okból és persze az egészségem megóvása miatt válogattam össze ezeket a termékeket. Segítségét előre is nagyon köszönöm!!! Üdvözlettel: Galbáné T. Zsuzsanna

2017-01-03
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsuzsanna!
 
A felsorolt étrend-kiegészítők tökéletesen össze lettek válogatva, már csak a szerves cinkkel – ami a pajzsmirigy hormonok felépítéséhez szükséges ásvány – és 1000mg méhpempő kivonattal – ami a segíthet azokban a hormonális egyensúlytalansághoz köthető termékenységi problémákban - egészíteném ki a kúrát.

Alkalmazásuk együtt:
Letrox – ébredést követően, pici visszapihenés.
Reggelivel vagy előtte méhpempő ivótasakok. Reggeli után, vagy közben elfogyasztjuk a szerves szelént, a szerves cinket és a folsav tablettát.

A Kovaföld por  átkerül ebéd előtti időpontra: 2 púpozott evőkanállal (7 gramm), amely megfelel 6,6 gr szilícium-dioxidnak. Bármiben elkeverhető, legyen az víz, tea, vagy gyümölcslé, és bármilyen más élelmiszerhez is hozzáadható, vagy turmixba keverhető.

Este lefekvés előtt elfogyasztjuk a D3-vitamint, a magnéziumot és a ligetszépe olaj kapszulát.

Sok sikert a kúrádhoz! Rudolf Rita