Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita!Tegnap rendeltem tőletek Argánolajat,Konjac lisztet és egy üveg Puridrent.Ma már meg is érkezett a csomagom,amit köszönök:) A kérdésem a Konjac liszttel kapcsolatos.Méregteleníteni szeretnék. Ehhez rendeltem a Puridrent.Holnap esküvőre megyünk,így vasárnap fogom elkezdeni a használatát.A konjac lisztet,már ma elkezdtem használni Útifűmaghéjjal.Múltkori rendelésemmel kaptam tőletek egy magazint abban olvastam,hogy ajánljátok az együtt fogyasztásukat.A kérdésem az lenne, lehet ezt a két terméket a Puridrennel együtt fogyasztani? Köszönöm a választ! Üdvözlettel: Anita

2017-08-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anita!

Természetesen alkalmazhatod a Puridren® koncentrátumot párhuzamosan a Konjac liszttel és az Útifű maghéjjal. Sőt, remekül ki egészítik egymást! 

Csupán ahogy azt a katalógusunkban is olvashattad; nagyon fontos, hogy a Konjac lisztet és az Útifű maghéjat is mindig el kell keverni valamilyen folyadékban, vagy ételben, soha ne öntsd a szádba őket szárazon. Az is fontos, hogy oda kell figyelned a bőséges folyadékbevitelre, hiszen ezek ún. duzzadó rostok, de azt a Puridren® főzettel végzett tisztító kúrád is megköveteli.  

Üdvözlettel:
Somogyi Rita