Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Tegnap megérkeztek a termékek, melyeket a tanácsára megrendeltem. Jövő héten kezdenénk a kúrát. - Cotifibra Bélradír ivókúra 5 db - Ferzym plus bélflóra kapszula 3 db - Stress control kapszula 3 db - Mikronizált galagonya tabletta 3 db Legyen szíves megírni, hogy mi az amit kúraszerűen és mi az, amit folyamatosan javasol, hogy szedjek? Érdeklődnék, hogy esetleg még javasol-e még valamilyen terméket, amit szükséges volna a kedvezőbb eredmény eléréséhez? Néztem még pár terméket, érdeklődnék, hogy javasolná-e ezeket még hozzá tennem? - fokhagyma? Garlic 2+1 akció (kúraszerűen vagy folyamatosan?) - Koenzim Q10 Duopack? (kúraszerűen vagy folyamatosan?) - Keringés csomag? (kúraszerűen vagy folyamatosan?) Plusz még lenne egy kérdésem....párom magas vérnyomás gyógyszereit most cserélték le, mert elkezdett vizesedni a lába. Külön vízhajtó van az éjszakaiban, de az kevés. Van esetleg valami nagyon jó vízhajtó, amit tud javasolni? Kinézett a párom egy terméket, esetleg ez jó volna? ERBAVEN ivótasak duopack 32 napi adag. Ezt ihatja, vagy van esetleg tablettás, ami jobb? Nagyon köszönöm válaszát. PERSZE AZ ÉLETMÓDVÁLTÁS ELINDULT..... :)

2020-07-16
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kati!

Az étrend-kiegészítőknél alapvetően kúraidőkben gondolkozunk, ami minimum 60 – maximum 120 napot jelent. Egy hónap szünet után meg lehet ismételni a kúrákat.

Újabb, a szív egészségét megtámogató kiegészítők bevezetését, különösen úgy, hogy jelenleg is gyógyszeres kezelés alatt állsz, nem látom célszerűnek. Ezért azt javaslom, hogy amikor a galagonya kúrából éppen szünetet tartasz, akkor kezdje bele egy  Garlicin® vagy Q10 kúrába .

És természetesen mindez csak az orvos bevonásával történhet. Ugyanis az életmódváltás, és az étrend-kiegészítők mellett bekövetkezhet olyan pozitív változás, ami befolyásolja a gyógyszeradagot is. Ezt mindenképpen egyeztessétek le vele.

Párod problémájára az Erbaven® ivótasak helyett a Diurerbe® vízhajtó koncentrátumot ajánlom. Azonban itt is él a fenti figyelmeztetés, hogy mielőtt belekezdene a kúrába, azt meg kell beszélnie a kezelőorvossal is.

Sok sikert kívánok Nektek!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita