Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Tegnap írtam a ligetszépe olaj használatával kapcsolatban ( lehet-e Zoaldex injekciós kezelés alatt szedni) További kérdésem még, hogy a Cotifibrát is ki szeretném próbálni, ajánlott-e. Várom mielőbbi válaszát, szeretnék egy teljes tisztítókúrát végigcsinálni, hátha akkor kevésbé viselnének meg a mellékhatások. Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel: Ködmönné Anita

2018-01-12
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anita!

A Ligetszépe és Hepaplus kapszulával kapcsolatos kérdésedre a választ lentebb olvashatod.

Egy béltisztító kúra valóban javasolt ilyen esetben. Sőt kúrád sikerességének érdekében a Cotifibra bélradírt  ki is egészítheted sav-bázis egyensúlyt szabályzó koncentrátummal is, ami Puridren®  névre hallgat.  

Így egyszerre két oldalról is támogatod a tisztulási folyamatot. Amíg a Puridren® koncentrátum lúgosít és méregtelenít, addig a Cotifibra bélradír megtisztítja a beleket, és segít bélflórád egyensúlyának visszaállításában, hiszen 7000mg prebiotikum van a napi adagban. Ennek köszönhetően visszaszerezzük a szervek, majd a szervrendszerek és belső elválasztású mirigyek kiegyensúlyozott működését, ami az egészséged fenntartásában vagy éppen annak visszaszerzésében is óriási segítség. Nem véletlen, hogy a természetgyógyászat majdnem minden esetben, alapos „nagytakarítással” serkenti a test öngyógyító folyamatait.

A kúraidők mindkét termék esetében minimum 60 és maximum 120 naposak. Amennyiben szükséges a 120 napos kúra is megismételhető 3-4 hét szünet beiktatása után.

A termékekről részletesen tudsz olvasni a kiemelésekre kattintva.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz. 

Üdvözlettel:

Somogyi Rita