Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Tegnap este válaszoltam Neked, a kérdésedre viszont nem adtam választ a syringomyeliaval kapcsolatban. Kb 20 éve derült ki, azóta először évente, majd ritkábban,járok ellenőrzésre. Az MRI folyamatosan 2 mm-et mutat, igaz, most "frissen" 40 fölött még nem voltam ellenőriztetni. gyógytornászhoz szoktam járni, és otthon tornázok, sajnos nem rendszeresen. Igazából nagyobb panaszom mindig a menstruáció előtt van, akkor rettentően tud fájni a nyakam, hátam és a fejem. tavaly viszont, mikor ittam a gambet c-vitaminnal, és a diurerbet szedtem folyamatosan, semmilyen fejfájásos tünetem nem volt. Most viszont, amikor a purit ittam a lipoval, rengeteget, szinte állandóan fájt a fejem és görcsösen fájt a nyakam. Ez ne m tudom, mitől lehetett. Ezért is csak a puriból egy rövid kúrát csináltam. Most elkezdem,amit összeállítottál nekem kúrát, majd utána a másikat, amit leírtál. Akkor kb. majd lesz a szigorlatom, juniusban. Ahhoz a ginkgo-t ajánlod, vagy szedjek esetleg lecitint?-most ősszel ezt is ajánlottad a guaranax kiváltására. A guaranax nekem a kávé kiváltására nagyon jó, mert a kávétól zsibbadok és össze-vissza dobog a szívem, de viszont energiát a munkához, a családhoz, a fősulihoz nyernem kellene valamiből, pláne 40 fölött. Köszönöm válaszod, sajnos röviden nem sikerült még a panaszaimat leírnom, ezért elnézésedet kérem. Üdv, Magdi

2018-01-09
Somogyi Rita válasza:

Kedves Magdi!

Valószínűleg az erősebb tünetek annak tudhatók be a Lipo+ és Puridren® főzet esetében, hogy azok erőteljesebb tisztító hatásának bírnak. Ilyenkor a kúra első 10-20 napjában, a már meglévő tüneteink is felerősödhetnek, ez azonban természetes velejárója egy intenzívebb méregtelenítő kúrának. 

A Te esetedben, ezen tünetek enyhíthetők lesznek, ha a Lipo+ helyére az almaecet kivonat lép, és annak kiegészítéseként ott lesz a magnézium és D3-vitamin is.  

A júniusi szigorlatodhoz pedig akár lecitint is fogyaszthatnál, önmagában vagy éppen a Ginkgo kivonat mellett, de ajánlatom azért esett utóbbira, mert az nem csak az agy, de a teljes test mikro-keringését fokozza, illetve szabadgyök semlegesítő antioxidáns hatása is van, mely alapbetegséged szempontjából is hasznos tulajdonság.

Továbbá mi sem természetesebb attól, ha számodra a guarana  egy bevált kiegészítő, hogy akkor azt kúraszerűen alkalmazd tovább, betartva a kúraidők közötti szüneteket.

Végül még egyszer gratulálni szeretnék a magad mögött hagyott 26 kilónak, és felhívni figyelmed a rendszeres testmozgásra és gyógytornára, ami nem csak a betegséged két fő tünetére enyhítő hatású, mint az izomsorvadás és a gyengeség, de a hátralévő 10 kilós testsúlycsökkentés szempontjából is meghatározó.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita