Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita.Te mindig nagyszerü tanácsokkal láttál el,most is hozzád fordulok.szedem a kollagén aktiv pluszt ,a c vitamin rágot tabblettat,mellette a hidraulikát.nagyon jók,de kérdezem én hogy a magnebé 6 lehet e szedni ,mert görcsöl a kis ujjam,kissé .meg régen ittam a Diuperteananászos italt,hogy lehett e eggyütt vagy melyik jobb mellé.mert hol ,melegem,van hol nem. kicsit feszült is vagyok,ilyen apro dolgok.igen és propoliszcsepp reggel .ugy hogy a termékek mind jók .előre is köszönöm a választ. ica

2020-12-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ica!

Nagyon örülök annak, hogy meg vagy elégedve a termékeinkkel.

Nincs akadálya annak, hogy a jelenlegi kiegészítők mellett belekezdj egy magnézium kúrába is. Én ehhez a Chela-Mag B6®, kelát-kötésű magnéziumot javaslom, amely tökéletes felszívódással bír, nem okoz irritációt, és nem halmozódik fel a szervezetben. Napi 1 kapszula a fogyasztási javaslat.

A hőhullámok leggyakrabban valamilyen hormonzavarra hívják fel a figyelmet, ez lehet akár pajzsmirigy hormon is, de a változókorral is összekapcsolható. Sőt, akár gyógyszer, vagy pszichés eredetű probléma is megbújhat a háttérben. Vagyis a kiváltó ok felderítése lenne az elsődleges feladat.

Addig is bevethetünk olyan adaptogén gyógynövényeket, melyeket a Stress® Control is egyesít. Segítenek kiegyensúlyozni a szervezet működését, így akár a hőhullámok ellen is fel lehet velük lépni, sőt a stresszt is ellensúlyozni tudják.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita