Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Tavaszi méregtelenítésbe szeretnék belevágni. Súlyfeleslegem nincs, csak jobb közérzetet, több energiát, tisztább bőrt szeretnék. Arra gondoltam, hogy a Puridern lúgosító, méregtelenítő koncentrátummal és ezzel egyidejűleg Lipo+ lapos haskúrával próbálkozom. Lehet a kettőt egyszerre fogyasztani? Szükséges e ezek mellé valamilyen kiegészítés (pl plusz vitaminpótlás...) ? Étrenden nem gondoltam, hogy változtatok - vagy kellene? Ha ez nem jó kombináció, tudnál ajánlani mást? Nagyon köszönöm a tanácsokat :) További szép napot Judit

2017-03-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Judit!

A Puridren® és a Lipo+® főzeteket, Én is gyakran ajánlom együtt alkalmazni, ha méregtelenítésre kerül a szó. Tulajdonképpen 2 alaptermékről beszélünk, melyek gyakorlatilag a természetgyógyászat alapját testesítik meg. A szervezet salaktalanítása ugyanis egy alternatív módszer egészségünk fenntartására és közérzetünk, energiaszintünk javítására.

A Puridren® pedig egy olyan lúgosító-méregtelenítő főzet, ami ebben segít.Támogatja szervezetünket a bénító, öregítő salakanyagokkal szemben. Az összetevők a bélrendszerre is hatást gyakorolnak, de annak tisztításához speciális összetevőket alkalmaznak, ezért szoktam kiegészítésként ajánlani a

Lipo+® koncentrátumot. Ez egy béltisztító gyógynövényes főzet, bélflóra építő prebiotikus rosttal. Utóbbi a bélflóra egyensúlyának támogatásában segít, ami önmagában is hozzájárul az immunrendszerünk egészségéhez, kihat a mindennapi jó közérzetünkre, és energikusságunkra.

A tisztító kúraideje alatt nincs szükség egyéb vitaminpótlásra, azt a kúra végeztével időzítjük.

Mivel egy étrend-kiegészítő sem helyettesítheti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást, a rendszeres testmozgást és a bőséges napi folyadékbevitelt, kérlek ezekre is figyelj a kúrád alatt. Ezek az alapok mind szükségesek ahhoz, hogy sikereket érj el.

Üdvözlettel; Rudolf Rita