Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Tavaly két kúrát is csináltam a Gambe Slimmel, nagyon meg vagyok elégedve vele. Akkor azt olvastam a használati utasításnál, hogy étkezések előtt vegyük be, most pedig azt látom, hogy utána javaslod. Nekem anno semmi problémám nem volt az evés előtti bevételtől. Van jelentősége, hogy mikor igyuk? Illetve még az a kérdésem, hogy nyiroködémára milyen készítményt javasolsz még. Köszönöm! Klára

2019-03-25
Somogyi Rita válasza:

Kedves Klára!

A Gambe Slim® főzet valójában jobban hasznosul, ha étkezések előtt időzítjük az adagolást, viszont magas kollagén tartalma sok embernél émelygést vált ki.  A gyártó ezért a felhasználási javaslatot - ami naponta 2 x 12,5 ml önmagában, vagy kis folyadékban feloldva -, az étkezések utánra helyezte át, ahol ez a rizikó egyenlő a nullával.  Amennyiben nálad nem okozott problémát az étkezés előtti fogyasztása, nyugodtan maradhatsz ennél az adagolásnál.

A nyiroködéma viszont olyan nyirokrendszeri zavar, aminek kezelése szakorvosra tartozik. Így az étrend-kiegészítők alkalmazását is orvosunkkal kell megbeszéljük, annál is inkább, mert ennek a betegségnek különböző szakaszai, stádiumai vannak, különböző kiváltó okkal (a kiváltó okot is mindig kezelni kell), és ebben személyre szólóan csak a kezelőorvosod dönthet.

Fontos, hogy a kezelés sikerének érdekében megkerülhetetlen az életmódváltás. Ennek része az, hogy rendszeresen, heti 3-4 alkalommal, legalább 1 órát mozogjunk, gondoskodjunk a bőséges folyadékbevitelről, csökkentsük a szénhidrát bevitelt, emeljük meg a rostfogyasztást pl. psylliummal, és hagyjuk el az étrendből a nyákosító cukrot és tejet.

Ha ez megvan, akkor - de csakis akkor -, jöhetnek a kiegészítők, melyek fokozzák, és felgyorsíthatják az eredményeket. Ennek érdekében a  Gambe Slim® főzetet, egészítsd ki Puridren® főzettel, és Lipo+ koncentrátummal. 

Készülj fel egy 120 napos kúraidőre.
Üdvözlettel:
Somogyi Rita