Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Tanácsot szeretnék kérni azzal kapcsolatban, hogy évek óta tartó fáradtsággal küzdök, mindemellett pajzsmirigy-alulműködésem is van. Örökké álmosnak, fáradtnak érzem magam. Jelenleg szeretném egy kissé felpörgetni magam, mindez mind a munkám, mind pedig tanulás szempontjából fontos lenne. Kérdésem, hogy mit tanácsolsz, milyen készítményt szedjek. Korábban próbáltam a Zen-szen-t, ami enyhe segítséget jelentett, de nem hozott végleges megoldást. Nem tudom, hogy a guaranaxot és a chela-ferr-t lehet-e együtt szedni vagy te milyen megoldást javasolnál? Válaszodat előre is köszönöm, Lili

2019-07-16
Somogyi Rita válasza:

Kedves Lili!

Úgy vélem, hogy az állandó fáradtság összefüggésben lehet a pajzsmirigy-alulműködéssel. Ezért elsődlegesen olyan tápanyagokat ajánlok a figyelmedbe, melyek a pajzsmirigyed egészséget támogatják! Kattints csak erre a kiemelésre, és máris bővebben olvashatsz róluk.

Krónikus fáradtságnál mindig jó, ha szerves vaskúrába fogunk, és kiegészítésként a guarana helyett (amit pajzsmirigy alulműködésnél nem javaslok) itt van nekünk egy isteni ízű italunk, az Acai koncentrátum, amit titkos energizáló fegyverként hasznának még a brazil sportolók is, mert a benne lévő tápanyagok általánosan javítják fizikai és szellemi teljesítményünket, és veszik fel a harcot az öregítő, rozsdásító szabad gyökökkel. 

Üdvözlettel:
Somogyi Rita