Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita!Tanácsot szeretnék kérni a máriatövissel kapcsolatban. Rosaciával küszködök, ami egy természetgyógyászati vizsgálat alapján máj eredetű. Sajnos most már viszkető csomók vannak az arcomon. Hasra, gyomorral hízok, kevés étkezés mellett is, napi 2-3 kávét fogyasztók. Kérem javaslatát a termékek kiválasztásában. Köszönöm :Margó

2019-06-06
Somogyi Rita válasza:

Kedves Margó!

Az első lépés az életmódváltás. A Te esetedben ez a rendszeres testmozgás és a bőséges folyadékbevitel mellett májkímélő diétát is jelent, ahol a legfontosabb teendőd a napi szénhidrátbevitel csökkentése, 180-200 gr közé, a rostfogyasztás növelése, a bélflórád egészségének támogatása, a zsíros, túl fűszeres és csípős ételek kerülése.

Folyadékbeviteled könnyen megnövelheted a Puridren® névre hallgató gyógynövényes koncentrátummal , amely segít a salakanyagok kivezetésében és a szervezeted sav-bázis egyensúlyának helyreállításában is. Nagyszerű anyagcsere serkentő, ami az emésztőrendszer egészére is jó hatással van.

Májregeneráló, májtisztító kivonatokkal tudod még fokozni az eredményeket, kombináld a kolinnal dúsított máriatövis kivonatot , articsóka koncentrátummal. 

Rendezkedj be egy 120 napos kúrára!
Ez idő alatt nem csak a bőröd állapota fog javulni, de a has- és gyomor körtérfogata is csökkenni fog, hiszen az mindig összefüggésben áll májad és emésztőrendszered egészségével.

Erre a kiemelésre  kattintva pedig további célzott kiegészítőkről is olvashatsz, amelyeknek nagy hasznát veszed rosácea esetén.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita