Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Tanácsot szeretnék kérni a következő problémákban: Fiatal nő vagyok, már évek óta küzdök különböző emésztőrendszeri problémákkal mint a puffadás, hasmenés és szorulás váltakozása. A hasam köldök alatt és felett is kicsit kitüremkedik. Rengeteg féle vizsgálaton jártam már gasztroenterológus által de nem derült ki semmi. Ez idő alatt én folyamatosan fogamzásgátlókat szedtem és sokat híztam is. A gyógyszert tavaly novemberben elhagytam ezzel némileg javultak is az emésztőrendszeri problémáim, de a ciklusom nem normalizálódott. A nőgyógyász PCO- t diagnosztizált. Már elkezdtem figyelni az étkezésre és már fogytam is valamennyit, de a hasam nem igazán megy le így nem tudom, hogy milyen diétát kellene tartanom. Ebben szeretném a segítségét kérni, hogy mi az amire oda kell figyelnem az étkezéseknél, valamint van-e olyan táplálék kiegészítő vagy gyógynövényes készítmény ami segítene nekem elindulni a helyes úton?

2020-07-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Boglárka!

A kiemelésre kattintva egy összefoglaló írást találsz PCOS-el kapcsolatban. Itt életmódbeli tanácsokról, ajánlott ételekről, és célzott kiegészítőkről is olvashatsz.

Kérlek, böngészd át ezt az anyagot, és ha kérdésed merülne fel az olvasottakkal kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal.

Mielőbbi jobbulást kívánok!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita