Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Tanácsodat szeretném kérni. 5 éve egy nőgyógyászati műtét után,fogyni kezdtem.Ennek nagyon örültem,olvadtak rólam a kilók. Doppingolt ez a helyzet, kevesebbet is ettem ,szerintem kiéheztettem magam,mert a kevés étel ellenére elkezdtem erősödni .Fokozatosan jöttek vissza a kilók. Sejtettem, hogy ez így lesz,hiszen 51 kg a 164 cm-es magasságomhoz kevés,főleg , hogy mindig 56,5 kg voltam.(ez volt az a testsúly, amit 18-45 éves koromig tartottam). Sajnos ez a hízás nem akar abba maradni, annak ellenére,hogy elkezdtem mozogni.(heti 2 x30 perc, 2-3.x15 perc.intenzíven. ez hozzám képest sok) Sokat most sem eszem,csak változatosabban, mindenfélét. ,Most 61-62 kg lehetek, 51 éves és szinte napról napra látom a változást,egyre gömbölyödöm. Szeretnék pár kg-tól megszabadulni. Mozgok, sokat nem eszem,más ötletem nincs.Esetleg változókori hízásról van szó? Tudnál nekem valamit ajánlani fogyásra? A chilis termékek jók lennének az én esetemben? Válaszodat köszönöm:Andi

2020-05-26
Somogyi Rita válasza:

Kedves Andi!

Sajnos a koplalás sohasem jó ötlet, ha fogyni szeretnénk, hiszen utána elkerülhetetlen a jo-jó effektus. A bevitt kalória mennyiségét valóban vissza kell fogni, de ne koplalj. Egyél inkább naponta többször, de egyszerre mindig keveset, és csakis olyan ételekből, melyek magas tápanyag tartalommal rendelkeznek.

Valójában a napi szénhidrátbevitelt kell leszorítani 180-200 grammra (hasi zsír csökkentés), miközben meg kell növelni a rostok (májtámogatás) és fehérjék (szálkásítás) bevitelét a fokozott anyagcsere érdekében. Ahhoz, hogy felpörgessük az anyagcserét jelentősen meg kell növelni a vízfogyasztásunkat is (nyirokkeringés). Ideális, ha 20 testsúlykilogrammonként 1 liter vizet iszunk. A testmozgás minden formája és ideje fontos az általános egészség szempontjából, de ha zsírt is szeretnénk égetni, akkor a napi adagot 1 órára kellene felhúzni.

Ha ezek megvannak, akkor jöhetnek a kiegészítők, melyek felgyorsítják a fogyást, és segítenek megszabadulni a cellulittól is.

Kívülről a problémás területeken alkalmazd a Chilli gélt (fokozhatod hatását a speciális kozmetikai testtekercselő fóliával ), de lépj fel a narancsbőr ellen belülről is!

Ma már köztudott, hogy a nők az ösztrogén miatt szenvednek a cellulittól és a férfiaknak azért van kevés cellulitjuk, mert kevés az ösztrogénjük. És azt is tudjuk, hogy a cellulit mindig összefüggést mutat a vízvisszatartással is. Kevesen tudják, hogy a változó kor elején ösztrogéndominancia áll fenn, amitől fokozódik a narancsbőr jelenség, és pang a nyirok is, ami zsírosítja a combokat.

A Diurerbe® vízvisszatartás és cellulit ellenes koncentrátum igazi segítség a felesleges vizek, salakanyagok elvezetéséhez és a makacs cellulit elleni küzdelemhez.

Ezt egészítsd ki Gambe Slim® főzettel, ami nyiroktisztító és vérkeringést fokozó gyógynövényeket, valamint kollagént tartalmaz. Ez a két főzet különösen ajánlott az olyan testsúlycsökkentő diéta kiegészítéseként, ami a combok körterületének csökkenését célozza, és segít a narancsbőr ellen is fellépni.

Azonban chilit alkalmazhatsz belülről is! A Chilliburner® természetes zsírégető tabletta 15 chili paprika kapszaicin tartalmát egyesíti.

Természetesen csökkenti az étvágyat, serkenti az anyagcserét és javítja az emésztést.

Végül pedig, céljaid elérésének érdekében, támogasd meg hormonegyensúlyod a Ligetszépe olaj esszenciális zsírsavaival!

A kúraidő legyen minimum 60- maximum 120 nap.

Várom visszajelzésed a kúrád végén!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita