Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Tanácsát szeretném kérni. E hét szerda óta fáj a fejem de migrénszerűen de azért kellemetlen. Pár ismerősömtől is hallottam hogy fájt szerdán a fejük meg nyomottak voltak valami front volt. De nekem azóta se jött helyre kezdek aggódni. Nem volt még ilyen hogy több napig fájjon, ha esetleg volt is valami front (bár azt se mindig érzem meg) akkor is csak 1 napig fájt és másnapra nyoma sem volt. Ma mérettünk vérnyomást az normális volt 128, bár lehet hogy addigra feljebb ment mert lépcsőn mentem a gyógyszertárba ahol megmérték és izgultam is úgyhogy lehet hogy feljebb ment. De nem múlt el úgyhogy akkor nem az alacsony vérnyomástól van. Igazából nem úgy fáj mint szerdán akkor hátul a tarkónál fájt, másnapra jobb volt aztán a következő nap megint de akkor már a fejtetőn meg halántéknál és a nyakam is fáj, ma is úgy ébredtem mint akit fejbevertek szorítást érzek belülről most nem igazán fejfájás hanem olyan szorítás nyomás. Ha front miatt az eltarthat ilyen sokáig? Gyógyszertárba magnéziumot javasoltak vettem is egyet (magnosolv sport 400 mg magnézium van egy tasakban és naponta 2-őt javasoltak hogy vegyek be 10 napig) de volt még itthon a TriMag amit múltkor küldtem önnek hogy már le van járva de javasolta hogy még beszedhetem, úgyhogy most abból vettem be. Bár nem találtam a leírásában hogy abba mennyi magnézium van? Van Önöknél a sima magnézium B6 de úgy tudom a Tri mag erősebb Ön mit javasolna erre a tipusú fejfájásra? remélem nem valami komolyabba a baj félek azért:( Köszönettel:Niki

2020-05-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves Niki!

Úgy vélem, hogy aggodalomra nincs okod, a múlt héten is, sőt, ezen a héten is igen változékony, szeles időjárásunk van, ami az arra érzékenyeknél fejfájást okozhat.

Többek között nekem is napok óta fáj a fejem.

Én ilyenkor a Lenimyr tablettára  esküszöm. Teljesen természetes kivonat mirhagyantával, gyömbérgyökérrel és vízmentes koffeinnel, bevethetjük fejfájás, frontérzékenység esetén. Mellette fogyaszthatsz magnéziumot is. A TRI-Mag B6™  150 mg magnéziumot tartalmaz, 3 féle magnézium sót egyesít. A szabadalommal védett Chela-Mag B6®  aminosavas kelát kötésben tartalmazza a magnéziumot, a későbbiekben érdemes lehet ezzel a formulával is végigvinni egy kúrát. 

Mielőbbi jobbulást kívánok!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita