Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szíves válaszod nagyon szépen köszönöm! BÚÉK A tegnapi napon az oktogoni boltban megvásároltam az általad és a boltban a kollégád javaslata alapján a termékeket. Nagyon soknak találom, hogy ezeket mind szedem, nem szeretném ha esetleg a vesém nem bírná vagy valami bajom lenne, így kérlek nyugtass meg, hogy helyesen teszem, hogy ennyi mindenbe belekezdtem. Reggelem mindig a syntroxine 112 mg bevételével kezdődik Éhgyomorra: cotifibra, papaya Étk.előtt: diurerbe, kalory emergency 1000 Étk.közben: gold-lecytyna 1200 Étk. után: ligetszépe, stress controll ezen kívül szőlőmag kivonat 2x1 szelén 1x1 C vit+D3 1x1 ganoderma 1x2 Tegnap semmi puffasztott nem ettem és estére nagyon puffadtam, valamelyiknek a fentiekből lehet ilyen mellékhatása? Este szoktam bevenni a pantomprazolt, mert a syntroxine-t semlegesíti, de most a pantomprazolt megpróbálom elhagyni. Ezen kívül még igyak citromfű teát és kamilla teát is? Segítséged nagyon szépen köszönöm! Üdvözlettel, Csiki Mária

2019-01-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mária!

De ugye az életmódváltás is meglesz mellette? ;-) A sikerekhez ugyanis, ahogy írtam az az első lépés.

A kiegészítők közöl a Cotifibra bélradír  egy prebiotikus rostban gazdag ivókúra, ahol a kúra elején tapasztalhatsz fokozott puffadást és gázképződést, hiszen ezért a „mannáért” nem csak a jó baktériumok, de a patogén bacik és gombák is harcba szállnak. Ez, ha úgy tetszik egy természeti törvény, ami legkésőbb a 20. napra rendeződik. Fontos, hogy sok vizet igyál hozzá! 

Egyébként a Te esetedben ezek a tápanyagok meglehetősen célzottak, és jól együttműködnek, mindenféle valódi mellékhatás nélkül. Alkalmazd őket kúraszerűen és figyelj oda életmódodra is. Ha bármiről első körben lemondanál, akkor az a Diurerbe, a Kalory és a Ganoderma tabletta legyen, amit majd a 120 napos kúra után is ráérsz elkezdeni. Mivel rendkívül fontos az elegendő mennyiségű folyadékfogyasztás, nyugodtan ihatsz gyógyteákat, mint a kamillacitromfű  vagy indiai citromfű.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Somogyi Rita