Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szigorú fehérjeszegény, káliumszegény és zsírszegény diétát kell tartanom, ezért mivel sok tiltott élelmiszer van amit nem ehetek, gondoltam kéne valami vitamin, ásványianyag készítményt szednem. A kismama kelátoskötésű vitamin és ásványianyag készítményt találtam, amiben ha jól láttam nincs kálium. Kérlek erősíts meg benne, hogy ezt szedhetném e, mert nem szeretnék olyan készítményt szedni, amiben van kálium, az amúgy is magasabb káliumszintem miatt. Előre is köszönöm megtisztelő válaszod, Judit

2018-11-21
Somogyi Rita válasza:

Kedves Judit!

A Vita-min®plus MAMA világszabadalommal védett kismama vitamin valóban jó választás, hiszen az nem tartalmaz káliumot, így azt tudod fogyasztani káliumszegény diéta mellett is.

Kiegészítésnek még plusz D3-vitamint , valamint Gold Omega3® halolaj kapszulát  ajánlanék.

A D3-vitamin hormonszerű vegyületként működik a szervezetben, ami a belső elválasztású mirigyek egészségétől, az immunrendszer szabályozásán át, a mozgásszervek egészségéig, mindenre hatást gyakorol. Az ajánlott halolaj kivonatban pedig nagy dózisban találunk olyan esszenciális zsírsavakat, amelyek tested minden egyes sejtjének szükségesek, védik az immunrendszert, a szív- és érrendszert, kiegyensúlyozóak a hormonális rendszerre, nélkülözhetetlenek a szaporodásban és az emberi agy magzati és a csecsemőkori fejlődésében is létfontosságúak.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita