Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita szeretném megtudni hogy COTIFIBRA bélradírt (60 napos adagot van) lehet-e szedni a Gabonadieta mellett ill. az általad leírt LIPO+, PURIDREN, NYIRFANEDV, Gabonadieta kombóval? Esetleg van vmilyen sorrend amit javasolnál? Köszönöm válaszod Kriszta

2020-09-17
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kriszta!

A Cotifibra és a Lipo+ koncentrátum két nagyon hasonló termék, hiszen mindkettő alapját a prebiotikus rosttartalom adja. Ez a rosttartalom a Cotifibrában azonban jóval magasabb, 7000 mg a napi adagban. Ezt a terméket elsősorban azoknak javasoljuk, akiket bélbetegségekkel diagnosztizáltak, ételallergiások vagy tüneteik több mint egy éve fennállnak, illetve több mint 10 kiló túlsúllyal küzdenek. 

Ha alakformálás a cél, illetve tüneteink, mint puffadás, szélsőséges emésztési zavarok, stb. egy éven belüliek, akkor elegendő a Lipo+ koncentrátum is.

Bármely kiegészítőt is válaszd, nyugodtan alkalmazhatod őket a gabonadiéta mellett. 

A javaslatom a következő:

Indítsd a reggelt Nordic Koivu® bio nyírfanedvvel, majd negyed óra múlva fogyassz el egy Cotifibra ivótasakot. Újabb negyed óra múlva pedig következhet a reggeli.

A Puridren® napi adagját (25 ml) másfél liter folyadékban oldd fel, és ezt kortyolgasd napközben, lehetőleg öt részletben, az étkezések előtt. Amennyiben a Lipo+ koncentrátumot választod, ugyancsak másfél liter folyadékban oldj fel belőle egy kupaknyit, de ezt öt részletben, az étkezések után fogyaszd el. 

Sok sikert kívánok a kúrádhoz, és megköszönöm, ha küldesz visszajelzést a végén. :-)

Üdvözlettel:

Somogyi Rita