Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném megtudni,hogy a stress control kapszula adható-e 9 éves gyereknek? Ha igen akkor milyen adagolással (28 kg)? Az iskola miatt sokat stresszel és gyakori fejfájással küzd. Válaszod előre is köszönöm! Üdvözlettel: Horváth Beatrix

2017-02-01
Somogyi Rita válasza:

A válaszom igen, ugyanis a Stress® Control kapszula már 6 éves kortól szedhető. Ami azt illeti, ha az iskolai leterheltség ennyire megviselik a gyermeket, érdemes is szednie – nem ismerek természetesebb, hatásosabb és biztonságosabb terméket nála a szervezetünkre ártó belső feszültség csökkentésére! Tanévkezdés idején rengeteg szülő vásárol belőle nem csak a gyermeke, de önmaga számára is.

Az adagolásában nem teszünk különbséget életkor alapján, az terhelés függvénye (napi 1 kapszulával szedhető, 1-3 alkalommal étkezések után), hiszen az adaptogén gyógynövények nem halmozódnak fel a szervezetben, nincs túladagolásuk, és a hozzászokás veszélye sem fenyeget minket. Tökéletes alkalmazkodás jellemzi (adaptáció) őket. Akkor és úgy hatnak, ahogyan az adott pillanatban szükséges: ha kell lelassítják a túlműködő, ha kell, felgyorsítják az alul működő szerveinket, az optimális állapotokon azonban nem változtatnak. 300 gyógynövényből egy akad, ami tudja ezt a pontos célzást – ilyen precizitású készítményt még a tudomány sem képes készíteni.

A Stress® Control 6 (!) olyan adaptogén gyógynövény kivonatát is tartalmazza, amely egymással együttműködve fokozza a koncentrációt, a koordinációt, kiegyensúlyozottá tesz, javítja az életkedvet, életminőséget, és (más kivonatokkal vagy gyógyszerekkel szemben), nem ”szedál le”, nem álmosít. Rengeteg más előnye van, amit most nem is sorolnék, ha szeretnék többet olvasni róla, kattints a terméknévre, vagy erre a linkre! 

Üdvözlettel, Rudolf Rita