Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném megosztani veled a tapasztalatainkat amiket ajánlottál páromnak és nekem. A szépség vitamintól már a 2 doboz elkezdésénél kinőt a párom haja igaz még szőkés színe van, de már ő ennek is örült nagyon. A máj méregtelenítésére szintén jól hasznosul a máriatövis kivonat és amit az ínyére ajánlottál az is bevált. Nekem a női hormonegyensúly komplex teljes mértékben jót tett a hormon háztartásomra. Nekem már az első doboz után időbe megjött a menzeszem és a hangulatom és az erőm is több azóta. A ligetszépe kapszula szintén nagyon jó hatással van a szervezetemre jobb a közérzetem is.Én szinte már depressziós voltam,de ez is megszűnt és a nyugtalanság is,mert sajnos ilyen tüneteim is voltak. Röviden amiket ajánlottál termékeket nagyon jók én mindenkinek ajánlom a Natúr tanya termékeket. És folytatom további szedésüket. Amit szeretnék kérdezni, hogy a Ferzym bélflóra ampullát leválthatom a Cotifibra bélradír ivókúrára? Valahogy az jobban megtetszett a leírtak alapján. Én nagyon szépen köszönöm neked az eddigi segítségedet.Én bizos,hogy ajánlani foglak benneteket,mert tényleg igazi segítséget kapunk tőled. Köszönettel: Alíz:)

2022-06-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Alíz!

Nagyon örülök a pozitív tapasztalataidnak, és köszönöm, hogy ezt megosztottad velem is.

A Ferzym és a Cotifibra különböznek egymástól, teljes mértékben nem feleltethetőek meg egymásnak. A Ferzym alapvetően probiotikum (mely prebiotikus rostokat is tartalmaz), a Cotifibra pedig prebiotikus rost. A prebiotikus rostok hozzájárul a probiotikumok (hasznos bélbaktériumok) kolonizálásához, ezért együtt is alkalmazzuk őket. 

Ugyanakkor, ha már túl vagy egy 30-60 napos Ferzym kúrán, akkor akár el is hagyhatod, és mehet nyugodtan a Cotifibra kúra.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita