Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném megkérdezni, hogy refluxos tünetek miatt iszom jelenleg a Specchiasol fermentált papaya koncentrátumot és mivel jónak találom, gondoltam kipróbálom más termékeit is, a Gambe slimet a gyenge kötőszövetü, narancsbőrös, hajszáleres lábamra valamint Lipo+ lapos haskúrát is, mert a hasamon is nagyon zavaró a felesleg, valamint kicsit fel is szokott fúvódni, egészen a gyomortól. A kérdésem az lenne, hogy a hármat egyszerre ihatom-e? Ha igen hogyan osszam be, melyiket mikor, hogyan igyam? A papaya koncentrátumot jelenleg reggel éhgyomorra szoktam inni. Ezek mellé gyógyteákat még ihatok? Vagy az már sok lenne? (cickafarkfű tea napközben, citromfű tea keverék este) Köszönettel, Vivien

2017-06-07
Somogyi Rita válasza:

Kedves Vivien!

Van egy kulcsmondat a leveledben, mely így hangzik: „kicsit fel is szokott fúvódni, egészen a gyomortól” – ez bizony a máj üzenete, így az általad kiválasztott terméketeket, melyeket nyugodtan fogyaszthatsz együtt, arra kérlek, hogy egészítsd ki articsóka kivonattal is.

Reggel éhgyomorra marad a fermentált papaya koncentrátum, ezt követően készítsük el a Lipo+   italunkat, úgy, hogy a koncentrátumból egy kupaknyit oldj fel 1,5 liter szénsavmentes vízben. Ezt a folyadékot a nap folyamán, egyenlő részletekben elosztva idd meg. Jöhet a reggeli, ami közben vegyük be a Hepaplus™ kivonatot, a másik adagot (mert 2x1-es a szedése) vacsora közben időzítsd. A Gambe Slim koncentrátumból  szintén napi kétszer kell inni. Ez fél kupaknyi mennyiséget jelent kevés folyadékban feloldva ebéd és vacsora előtt elfogyasztva.

Továbbá az említett gyógyteákat is nyugodtan fogyaszthatod, annál is inkább, mert a kúra ideje alatt a bőséges folyadékbevitelre, egyébként is felhívtam volna a figyelmedet.

Ugye tudod? Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik az életmódváltást, a rendszeres testmozgást a tudatos táplálkozást, és az orvosi ellenőrzéseket és utasításokat!

Üdvözlettel;

Rudolf Rita