Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném megkérdezni hogy mit ajánlanál 14 éves fiamnak. Van rajta 10kg súlyfelesleg és szeretne leadni belőle. Rendszeresen heti 4 alkalommal sportol. Soha nem volt sovány de most ez az online tanulás sajnos nem segített neki. Most neki állt kevesebbet enni és megpróbál diétázni, de szeretnék neki segíteni a fogyásban. Köszönöm segítségedet. Kati

2021-04-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Katalin!

Igen, ennek a jelenségnek ma már neve is van: karantén elhízás. Az egészségügyi szakemberek arra lettek figyelmesek, hogy az otthonlét (home office, online tanulás) a hízásra hajlamos embereknél sokkal nagyobb súlyfelesleget generál rövidebb idő alatt, mint normál esetben. Ennek a hátterében a többlet nassolás és a sokkal kevesebb mozgás áll, melyet pszichés állapotok is fokozhatnak, hiszen mégis eltávolodva, természet ellenesebben éljük életünket.

A folyamat felismerése után a visszaút is egyszerű. Tudatosabb táplálkozás és több mozgás, bőségesebb vízfogyasztással. Mindezt támogathatjuk olyan kiegészítőkkel is, amelyek az anyagcserét fokozzák. Én ehhez szíves figyelmetekbe ajánlom a Hepa Detox névre hallagató májtisztító koncentrátumot. Minden ember egészsége, közérzete és testsúlya attól függ, hogy teste milyen hatékonysággal szabadul meg a felesleges méreganyagoktól. A májtisztítás remek módszer erre és az anyagcsere belobbantásához.

Sok sikert az életmódváltáshoz!
Somogyi Rita