Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita, Szeretném megkérdezni, hogy lassan 3 hónapja folyamatosan szedem a termékeiteket, Vas, Magnézium, Kálcium, a mai napon lett kész a véredményem és nem történt sajnos változás ugyan úgy hiányként jelentkezik mind a három elem a vérképemben, Mit javasolsz, lekötő termékként ? Mert ez így olyan mintha bevinném, de ki is ürülne (-) érték alatt vagyok bővel,.. Előre is köszönöm szépen válaszod, További szép napot kívánva: Redler Anetta

2018-04-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Redler Anetta!

Meg kell kérdeznem, hogy az eddigi vérképek nyomán, melyek kimutatták ezen elemek hiányát a szervezetedben, történtek-e további vizsgálatok, hogy mi miatt alacsony a szintjük?

Ugyanis 27 éves fennállásunk óta nem hallottam olyan visszajelzést, miszerint ezek a kelátolt ásványok ne hoztak volna javulást. Ugyanis kémiailag és biológiailag is a legnagyobb arányban hasznosuló kötésformákról van szó, legalábbis a tudomány mai álláspontja szerint. Továbbá mindhárom kiegészítő tartalmazza a felszívódáshoz szükséges vitaminokat is.

Két dolgot tudok csak elképzelni.

Az egyik, az alkalmazásukkal kapcsolatos. Ugyanis Magnéziumot és Vasat egymástól 2-3 óra eltéréssel érdemes beszedni (gátolják egymás felszívódását)

Ugyanez a helyzet a Magnézium és a Kalcium egyszerre bevitelével.

És bizony a Vas-Kalcium párosítással is.

Tehát a helyes alkalmazás, ha a három kiegészítőt a nap három különböző időpontjában veszed be.

Ha ez így történt. akkor a további vizsgálatokra azért lenne szükség, mert az, hogy 3 hónap szedés sem hozott eredményt, csak arra utalhat, hogy valamilyen felszívódási zavarral küzdesz. Például vas esetében lehet olyan emésztőrendszeri rendellenesség, amikor a vasat csakis injekció formájában tudja hasznosítani a szervezet.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita