Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném megkérdezni, hogy használhatom e egyszerre a Natur Tanya lapos has kúrát és a szép lábak kúrát? Valamint, inzulinrezisztens vagyok és ezeken felül még szeretném használni a Greente spay koncentrátumot is. Ezeket a termékeket lehet egyszerre is vagy külön-külön kúraként használjam? Várom válaszát! Üdvözlettel: Szabó Szilvia U.i.: A lapos has kúrát már elkezdtem, egy flakon már el is fogyott a termékből. A rendszertelen széklet problémáim megoldásra kerültek ezáltal.

2018-08-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szabó Szilvia!

Nagyon örülök, hogy ilyen rövid idő alatt javulást tapasztaltál a Lapos has kúracsomagban   található koncentrátumtól! Annak pedig semmi akadálya, hogy ezt, együtt fogyaszd a Greenté spray-el  és a Szép lábak kúracsomaggal,   de kérlek, ne feledkezz meg a rendszeres testmozgásról, a bőséges folyadékbevitelről, a stressz megfelelő kezeléséről és a szénhidrát csökkentett étrendről sem, melyek különösen fontosak IR-nél.

Az IR időben felfedezve ugyanis életmódváltással és célzott étrend – kiegészítőkkel, a legjobb esélyekkel visszafordítható állapot. Az általad választott Greenté spray pedig pont egy ilyen célzott kiegészítő, hiszen a benne található EGCG névre hallgató antioxidáns, fokozza a sejtek inzulinérzékenységét, csökkenti a zsírszövet mennyiségét, és emeli az energiaszintünket. 

Ezt érdemes még további tápanyag koncentrátumokkal is kiegészíteni:

  1. Szerves krómmal dúsított kapormag koncentrátum   – ami segíti a szénhidrát, zsír, cukor és zsír anyagcseréjét, egyenletes vércukorszintről gondoskodva 
  2. Szerves szelén - ami az állapottal járó gyulladások mennyiségét csökkenti és hozzájárul a pajzsmirigy egészségéhez is, mely nélkülözhetetlen a sikerekhez
  3. C+K2+D3-vitamin komplex  – mely vitaminok sejtszintű egészségünk kulcsai, valamint természetes hormonrendezőként is javítják gyógyulási esélyeinket.

Az inzulinrezisztenciáról tovább is olvashatsz IDE KATTINTVA. 

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!
Somogyi Rita