Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném megkérdezni, hogy felfújódás ellen milyen készítményeket tudnál nekem ajánlani? Köszönöm! Ildikó

2017-09-06
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ildikó!

A felfújódás egy tünet, aminek a kiváltó okát meg kell találjuk. Mindezt okozhatja ételallergia (leggyakoribb a glutén és a laktóz), májbetegség, epebetegség, gyomorpanasz, stressz, alacsony rostbevitel, de még mozgáshiány is…

Természetesen tudok neked termékeket ajánlani, amik az alapokra építenek. Mint például a

Cotifibra bélradír, ami nagy dózisú prebiotikus rostanyagával kolonizálja a bélflóra hasznos bélbaktériumait, hogy tökéletesítse a bakteriális lebontást, illetve visszaszorítsa a kórokozó baktériumokat és az esetleges ételallergiákat.

Fontos a kúraszerű alkalmazás, ami minimum 60 napos kúraidőt jelent, és az is, hogy a kúra ideje alatt a napi folyadékbevitelt 20 testsúly kilogrammonként, 1 liter vízre kell emelni.

Puffadásos tünetek esetén kiegészítésként mindig ajánlom még a Karbofin forte névre hallgató, növényi szén kapszulánkat  is, ami ténylegesen képes lekötni a bélben keletkező gázokat, és a gáz keletkezését, egyéb növényi összetevőkkel is megakadályozza, az emésztési folyamat támogatásával.

Azt javaslom, hogy 2 hónapig hagyd el, vagy redukáld le a cukor, a tej és a glutén alapú élelmiszerek bevitelét. Meglásd nem csak puffadásos tüneteid ellen lesz jó mindez, de az alakodnak, a bőrödnek és a közérzetednek is remek szolgálatot tesz majd! 

A kiemelésekre kattintva tovább is tudsz olvasni!

Sok sikert a kúrádhoz.
Üdvözlettel:
Somogyi Rita