Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném megkérdezni, hogy az Erbaven termékek (tabletta, ivótasakos Erbaven) és a Gambe Slim koncentrátum együtt fogyaszható-e? Az Erbaven termékeknél mennyi a minimum kúra? Válaszát köszönöm, Szilvia.

2017-03-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szilvia!

Miért céllal szeretnéd őket együtt fogyasztani? Azt javaslom, hogy az Erbaven® ivótasak és tabletta között válassz, problémád fokának függvényében. Azonban a kiválasztott Erbaven® terméket már kombinálhatod a nyiroktisztító Gambeslim® főzettel. Általánosan a minimumkúrák 60 napban, a maximumkúrák 120 napban vannak meghatározva, szintén problémánk fokának függvényében, és azokat, ha szükséges évente kétszer ismételhetjük.
***************************************************************************
De ne felejtsd! Mi étrend-kiegészítőket forgalmazunk, és ahogy azt a név is mutatja, azokkal, kiegyensúlyozott vegyes étrendet kell kiegészíteni. Egy étrend-kiegészítő soha nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást, a rendszeres testmozgást és a bőséges napi folyadékbevitelt. Ezek az alapok mind szükségesek ahhoz, hogy sikereket érj el. Továbbá arról sem feledkezhetünk meg, hogy a teljes EGÉSZség, szervesen összefügg szellemi, mentális egészségünkkel, melyet ugyanúgy kell tisztítanod, ápolnod, és kiegyensúlyoznod, mint a szervezeted!

Üdvözlettel; Rudolf Rita