Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném megkérdezni, hogy az 5 éves unokám milyen adagolással szedheti az alkoholmentes propolisz cseppeket amely EPID szabadalommal készült. Szükséges e még mellé valamit szednie immunerősítésre, illetve megfázásból mihamarabbi gyógyulásra?

2018-11-05
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kovács Tiborné!

5 éves gyermeknek az alkoholmentes propolisz csepp felnőtt napi adagjának a harmadát adhatjuk. Mivel megfázásról beszélünk, ami akut fertőzés, így ez naponta, 3x10-12 cseppet jelent.

Mivel az immunrendszer 70%-át a bélflóra adja, annak táplálása igen fontos feladat, ha a védelmi vonalat akarjuk erősíteni. Ehhez egy szinbiotikumot ajánlok figyelmedbe, ami Ferzym® ampulla   névre hallgat. Ezt a két kiegészítőt nagyon gyakran kombinálják az óvodás és kisiskolás szülők, sikerrel.

Ugyanakkor további 2 tápanyag is szóba jöhet még! Az egyik a C-vitamin  a másik a Gránátalma koncentrátum  melyek antioxidáns képességeikkel vívták ki vendégeink bizalmát, és melyeket nem csak a gyermekek, de a szülők és nagyszülők is fogyasztanak, immunrendszerük és sejtjeik védelmére.

Mielőbbi jobbulást kívánok az unokádnak!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita