Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném megkérdezni, hogy a Zöldkávé-tablettát lehet-e együtt használni a Lipo+ és Puridren-termékekkel? Elkezdtem vitaminokat is szedni: A+E, C+D3, Chela-Ferr forte, Stressz kontroll. Súlyfeleslegem is van, a hajam és a bőröm is szeretném természetesen ápolni ezentúl, + sok a stressz is az életemben. Elkezdtem mozogni is, és odafigyelni főleg a folyadékbevitelre. Szeretném még mindezek mellé megrendelni a szelént és a cinket. De nem lesz ez egyszerre sok? Köszönöm a választ! Üdvözlettel: Mónika

2017-08-24
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mónika!

Igen fogyaszthatod együtt a Zöldkávé tablettát  a Lipo+ és a Puridren koncentrátummal.

DE! Leveledet tovább olvasva kicsit, olyan érzésem van, hogy túl sok mindent akarsz elérni a lehető leggyorsabb módon.

Ez sajnos nem így megy. Az évek során összegyűjtött felesleg és szervezetünk egyensúlyának a visszaszerzése nem lesz könnyebb attól, hogy egyszerre több étrend-kiegészítőt kezdünk el szedni, egy kicsit a méregtelenítés miatt, egy kicsit a stressz miatt és egy kicsit a bőrszépítés miatt. Ezek mind összefüggő, egymásra épülő problémák.

Természetesen a mozgás és bőséges folyadékbevitel kiváló irány ettől ne tágíts és légy kitartó, de én maradnék az alapoknál, és ha a Puridren, Lipo+ kúrába  már belekezdtél akkor azt folytasd legalább a 120 napos kúrában. Ha megszabadulsz egy csomó feleslegesen lerakódott salakanyagtól és sikerül normalizálni a sav-bázis egyensúlyt, meglátod nem csak fizikailag, hanem lelkileg is meg fogsz könnyebbülni. Már egy ilyen méregtelenítő-béltisztító kúrával is lényeges lépést teszel a fehérebb szemfehérje és a szebb, simább bőr felé is.

Emellett természetesen a Stresszmentesítés  és a vitamin pótlás megmaradhat de más kiegészítőt én csak ezután a 120 nap után vetnék be. Sőt, amennyiben szükséges 30 nap pihenő után még egyszer megismételném a Puridren-Lipo+ kúrát.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita