Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! szeretném megkérdezni, hogy 12 éves lányomnak a Gold-lecitin tabletta adható e /nehezen tanul/ ? Napi hány darab és milyen hosszú ideig /kúraszerűen vagy az iskola idő alatt folyamatosan! Halolaj kapszulát szed még, ezek együtt bevehetőek vagy nem? Vagy esetleg valamelyik másik terméketeket javasolnád? Köszönöm válaszod.

2018-06-26
Somogyi Rita válasza:

Kedves Katalin!

Az Omega3 zsírsavakban gazdag halolaj  kivonat és a lecitin nagyon gyakori párosítás gyermekeknél is, hiszen javítják a koncentrációt és enyhítik az esetleges figyelemhiányos, vagy viselkedési zavarokat, így semmi akadálya nincs annak, hogy azt 12 éves lányod együtt fogyassza.

A lecitint a halolaj kapszulával egy időben vegye be, egy kis pohár vízzel a reggeli közben, vagy közetlen utána. Fontos a kúraszerű használat, ami minimum 60, maximum 120 napig tart. A kúrák között 4 hét szünetet érdemes beiktatni, majd szükség esetén az, megismételhető.

Koncentrációzavar esetén nagyon sokat segít még a rendszeres mozgás és a finomított szénhidrátok csökkentése, illetve a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel, hiszen az agy különösen érzékeny a vér nátriumszintjének változására, mely ha kevés vizet iszunk egy nap, jelentősen le tud csökkenni.

Szeretettel:

Somogyi Rita