Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném kipróbálni a Puridren Ivókúrát és a Hepaplus kivonatot egy kúrára. 50 éves vagyok 170 cm és 70 kg. Durván 2 év alatt felugrott rám 10 kg, ami nagyon zavar és nehezen tudom leadni. Rendszeresen mozogtam előtte heti 2-3 alkalommal, de egy sportsérülés miatt kb 1 éve nem tudok edzeni. Szeretnék 5 kg -tól megszabadulni. A kérdésem, hogy ez a két termék együttes használata segít-e a kilók beindításában? Köszönettel: Ildi

2019-02-21
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ildi!

Fontos azt tisztáznunk, hogy önmagában nem egy, vagy több étrend-kiegészítő fog lefogyasztani, hanem a tudatos életmódváltás. Ezek a kiegészítők csupán fokozzák ezen törekvések sikerét, átsegítenek holtpontokon és felgyorsítják az eredményeket, hogy gyorsabban, és nagyon fontos, hogy tartósan érj célba!

Egy hatékony testsúlycsökkentést célzó kúra, a napi szénhidrátbevitel felülvizsgálásából indul. Törekedjünk a CH-kat napi 200-220 grammra visszahúzni. Mellette azonban jelentősen megemelni az emészthető és emészthetetlen rostok bevitelét, a folyadékfogyasztást, és ha már nem is tudunk aktívan sportolni, elővenni a séta vagy gyógytorna erejét.

Ha ezek a lépések megvannak, akkor pedig jöhetnek az étrend-kiegészítők.  Jó választás a Puridren® koncentrátum és a Hepaplus articsóka kivonat! Ugyanis minden, ami szervezeted saját salaktalanító, tisztító munkáját fokozza, az hozzájárul a fokozottabb anyagcsere eléréséhez.

A májtisztítást támogató articsóka kivonatot és a Puridren® főzetet, a Lipo+ névre hallgató ivókúrával  is kiegészítheted, hogy még jobb eredményeket érj el. A Lipo+ főzet kifejezetten a hasi zónát célozza meg, és azzal is támogatja a zsírégetést, hogy hozzájárul az egyenletes vércukorszint eléréséhez. A gyártó (Natur Tanya®) már forgalmazza 60 napos kúracsomagban is ezt a 2 palackból álló ivókúrát, ami rendkívül sikeres anyagcsere-serkentő program. És, ha már siker, akkor külsőleg is van egy sikertermék ajánlatom! – ez nem más, mint a Chilli gél. Kattints csak a kiemelésre és fokozd vele is az eredményeket.

Sok sikert a kúrádhoz!
Üdvözlettel:
Somogyi Rita