Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném kipróbálni a Solar napozóvitamint, ezzel kapcsolatban felmerültek bennem kérdések. Bőrszín szerint az 1-es típusba tartozom, tehát állandóan kerülnöm kell a napfényt, a napallergia már tavasszal előjön, sokszor még az árnyékban is leégek 50-es naptej ide vagy oda és hát rengeteg rajtam az anyajegy. Mennyiben tud segíteni nekem a készítmény? Mikortól kellene elkezdenem szedni ahhoz, hogy nyárra már védett legyen a bőröm? Illetve van-e még több ötleted? Válaszodat előre is köszönöm! Mazsi

2017-02-09
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mazsi!

Azt is írhatnám, hogy a beta-SOLAR® nevű barnulást elősegítő és bőrvédő antioxidánsokban gazdag kivonatunkat Neked találták ki! Az összetevők kifejezetten ajánlottak napallergiások részére. Abban segítenek, hogy természetes védekező barnulás alakulhasson ki a bőrünkben, de ha extrém módon érzékeny a bőröd, a leégés elkerülése érdekében továbbra is fontos a megfelelő fényvédő krémek megválasztása és a kritikus órákban történő napozás kerülése. (Ajánlok is valamit, ami tetszeni fog! Ez a Baktériumos, 50 faktoros napozó spray  speciális védelmet nyújt az érzékeny bőrűek számára, teljesen természetes és nem mellékesen 2 szabadalommal is rendelkezik).

A SOLAR napozóvitaminnal kapcsolatban a javaslatom a következő: kezd el használni 90 napos kúraidővel, majd 2 hét kihagyást követően  ismételd meg a kúrát. A hatása a visszajelzések szerint is gyors: már pár hét elteltével tapasztalható, hogy megnő a szervezet melanin termelő képessége, illetve hogy a karotinoid festékanyagai felhalmozódnak a bőr mélyebb rétegeiben, és pigmentáják azt. A beta-SOLAR® hatásai nem különválaszthatók egymástól, mindig együtt érvényesülve érkeznek meg. Melyek ezek? A kapszula 14 komponensből áll, amit 3 csoportba gyűjthetünk, úgy mint:

  1. Barnulást elősegítő hatóanyagok (ezek a barna bőr megszerzésében, megőrzésében segítenek)

  2. Bőr- és szemvédő antioxidánsok (ők támogatnak az UV sugárzás és a szabadgyökök elleni védelemben, beleértve a melanóma, azaz bőrrák elleni prevenciót is)

  3. Hidratáló, öregedést gátló anyagokat (kellemes mellékhatása a rugalmas és feszes bőr)

Sok sikert a napozóvitaminos kúrádhoz, üdvözlettel; Somogyi Rita