Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném kérni tanácsod, 16 éves a lányom és a Gambe Slim kúrát néztem ki neki a láb panaszai miatt. Voltunk már évről-évre vizsgálatokon, hogy nem-e lappang valami más a háttérben, hogy hiába mozog, hiába táplálkozik egészségese és a korának megfelelően, sajnos a lábáról a felesleg és a vizesedés nem múlik, csak egyre jobban hízik combjaira..és csak oda. Nagyon zavarja és segíteni szeretnék neki ezzel a termékkel. Érdemes megpróbálnunk vagy esetleg van más javaslatod? Köszönöm.

2019-03-19
Somogyi Rita válasza:

Kedves Rita!

Igen a GambeSlim® jó választás, mert nyiroktisztító összetevői, a nyirokáramlást a többszörösére növelik, ami hozzájárul a combok szálkásításához, formálásához.

Természetesen a napi szénhidrát felvételt (250gr CH/nap), rostfogyasztást és bőséges vízfogyasztást felül kell vizsgálni, és arra tudatosan oda kell figyelni a kúra alatt.

Külsőleg is egészüljünk ki a kúra! A Chillishape®gél egy olyan sikertermékünk, ami csökkenti a helyi zsírpárnák mennyiségét, és feszesíti a kötőszövetet. Eredményessége pedig tovább fokozható, ha fürdés közben masszázskesztyűt  majd a gél felkenése után speciális, lélegző kozmetikai fóliát is használunk.

A kúraidő 120 nap.  
Üdvözlettel:
Somogyi Rita