Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném kérni szíves segítséged, hogy melyik terméket válasszam hajproblémámra. Igazából világ életemben küzdöttem hajhullással, töredezéssel, élettelen hajjal, és számos terméket kipróbáltam. Periodikusan változik, de az elmúlt egy év - félévben úgy érzem folyamatosan romlik az állapota. Azt tapasztaltam az amúgy is töredezett, vékony szálú hajam még kevesebb lett, és nem is elsődlegesen hajhullás révén, mert nem jön ki sok, hanem egyszerűen csak elfogyott. Szeretném, ha egy kicsit visszaerősödne, visszavastagodhatna. A problémát tetézi, hogy újabban a fejbőröm is nagyon zsírosodik, ami a hajhagymák oxygen ellátását gondolom nem segíti sajnos.Ki szeretném próbálni valamelyik terméketeket, de nem tudtam választani. Kérlek segíts benne, hogy a Bio Silica kapszulát, vagy a Gold-Vit ligetszépe kapszulát, vagy esetleg valami mást válasszak? Illetve mennyi az ajánlott kúraidő ezek esetében? Köszönöm szépen előre is! J

2017-01-03
Somogyi Rita válasza:

Kedves Judit! A Bio Silica® kapszula összetevői tökéletes választásnak bizonyulnak, egy megritkult haj számára, hiszen számos kiváltó okot kezelnek és még a fejbőr pH-értékének szabályozásában is segítenek.

Ugyanakkor szeretném felhívni a figyelmedet, hogy egy hajritkulás nem csak tápanyaghiány, vagy belső gyulladás háttérre vezethető vissza, hiszen az egyéb betegségek mellékhatásaként is jelentkezhet, leggyakrabban például hormonális problémák (amire általánosan jó a ligetszépe olaj kapszula), elhízás, és stressz a kiváltó ok, amit ezek az összetevők nem tudnak kezelni. Ezért érdemes kivizsgáltatni magadat, például megnézetni a pajzsmirigyedet, ami igen csak gyakori probléma. Azt is tudnod kell, hogy ezek a kivonatok nem helyettesítik a tudatos, kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást, és bőséges folyadékbevitelt. Ha azonban ez teljesül a Bio Silica® kapszula és a ligetszépe olaj kapszula nagyszerű kombinációt alkotnak.

Rudolf Rita