Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném kérni a tanácsát. Jelenleg szénhidrát csökkentett diétát követek (kb. 25 kg súlyfelesleg miatt), plusz mellette sportolok heti 3x 1 órát, viszont napvégére nagyon elfáradok és sokszor nagyon éhes is vagyok és a kilók is lassan mennek le. Ezért gondoltam, hogy rendelek egy olyan tablettát, ami csökkentené az éhséget. Sok hozzászólást olvastam az oldalon és nem tudom eldönteni, hogy Zödkévébab tablettát szerves krómmal vagy Kalory Emergency tablettát rendeljek. Várom válaszát, köszönettel: Csilla

2019-02-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Csilla!

Igen ez gyakran előfordul, különösen, ha korábban egyáltalán nem mozogtál, hiszen drasztikus váltás egyszerre a szénhidrátok csökkenetése és az aktivitás növelése egyszerre, de azt megígérhetem, hogy napról-napra egyre jobban leszel.

Most Te a szerves zöldkávébab tabletta és a szerves króm  kombóval jobban jársz, hiszen fontos az egyenletes vércukorszint az étvágycsökkentés szempontjából, jól jön az anyagcsere serkentésre való rásegítés, hogy növelje kitartásod, és nem utolsó sorban a kávébab koffeinje plusz energiához is juttat.

Azt javaslom, hogy mellettük fogyassz napi 2000 mg RETARD C-vitamint is, mert ez az antioxidáns a legismertebb tápanyag a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, de ahhoz is hozzájárul, hogy szépen feszesen fogyj, hiszen erősíti, edzi a kötőszövetet.

A kifáradás és az éhségérzet elkerülésének érdekében célszerű áttérni a napi ötszöri étkezésre és növelni a rostbevitelt, illetve a napi folyadékfogyasztást.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita