Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném kérdezni, hogy mi nem működik nálam, mert az express diéta /-2kg/ elkezdtem inni a Puridrent. Most tartok a harmadik üveg felénél és kilóra is és térfogatra is nagyobb vagyok? Köszönöm Erika

2017-03-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves Erika!

Biztos, hogy nincs Veled baj! Csupán rá kell jönni az okra. Ebben én sajnos írásban igen keveset segíthetek, de amit tehetek azok a következők:

Az 5 napos Expresszdiéta kúraideje alatt fogytál ennyit? Mi volt a kiinduló súly? Mert, ha összesen 4-6 kiló feleslegünk van, akkor ez remek eredmény, gratulálok. Ha egy méregtelenítő gyógynövény koncentrátumot fogyasztasz, és közben hízol, úgy, hogy mindent betartasz, akkor egyedül azt tudom javasolni, hogy keress fel egy endokrinológust, akinek mondd el a ugyanezeket. Ez a szakember ellenőrzi a pajzsmirigyed egészségét, terheléses cukorméréssel ellenőrzi, nincs-e a háttérben inzulinrezisztencia, mely két, igen gyakori kiváltó ok. Illetve egy dietetikushoz is el tud irányítani, aki kifejezetten rád, azaz személyre szabottan állíthatja be az étrended.

Rudolf Rita