Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném kérdezni, hogy a Hepaplusz kapszula hány mg.-os? Mert ha nagyobbacska méretű, akkor képtelen vagyok lenyelni. Esetleg kiszórható e a tartalma, vagy úgy már nem ott szívódik fel ahol kell. Másik kérdésem, mikor lesz kapható a 2 faktoros napozó krém? Köszönöm! Kati

2017-06-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kati!

A Hepaplus™ articsóka kivonat  kapszulái 2 centiméteresek, azaz közepes méretűek, 590mg-osak. A kapszula szétszedését a Hepaplus™ esetében, a felszívódás miatt nem javaslom. Amennyiben nem mersz megpróbálkozni vele - hiszen tudom, hogy milyen a nyelési nehézség -, akkor a Szerves Máriatövis tablettát  ajánlom figyelmedbe, mely a másik mankó a szervezet számára, ha támogatni kell a máj méregtelenítő munkáját. Ezt a tablettát vissza is poríthatjuk, és pici folyadékkal elkeverve adagolhatjuk.

A 2 faktoros gyorsbarnító krémet 2 héten belülre, azaz a 25. hétre tudom neked ígérni. Amennyiben írsz nekem egy levelet az info@anatur.hu címre, melyben akár telefonszámot is írhatsz, akkor értesítelek mindenképpen, ha előbb is megérkezik.

Üdvözlettel:

Rudolf Rita