Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita, szeretném felturbózni az immunrendszeremet több okból is. Nem vagyok egy beteges típus. De 3.hete felső és alsólégúti megbetegedéssel küzdök, majdnem tüdőgyulladás lett a vége. Már kifelé jövök belőle, de még nem az igazi. Viszont ami fontosabb másfél hónap múlva utazom Balira , alapból érzékeny a gyomrom, fűszeresebb , zsírosabb kajáktól már hajlamos vagyok hasmenést kapni és ezt szeretném elkerülni, na meg az egyébként is párás és meleg trópusi éghajlat miatti egyéb fertőzést is. Tudna nekem ajánlani valami nagyon erős, jó immunerősítőt, amivel a következő időszakba rendbe tudnám tenni az utóbbi egy hónapban megtépázott immunrenszeremet? Köszönettel, Anita

2017-02-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anita!

Hogyne tudnék, 2 terméket is ajánlok a számodra – akár egymással párhuzamosan is alkalmazhatod őket, amíg el nem utazol! Az egyik a Gránátalma koncentrátumunk, mely 2 egymás után követő évben elnyerte az év immunerősítője címet. A gránátalma gyümölcs húsának és magjának préselésével készült, nagyon gazdag sejtvédő és immunerősítő antioxidánsokban, ráadásul szerves szelénnel is dúsított, ami az antioxidáns hatást is fokozza, és segít csökkenteni a belső gyulladásokat is.

A másik Az echinacea, más néven kasvirág, ami a gyógynövények közt a legismertebb immunerősítő. Kiveszi részét a légúti és húgyúti fertőzések leküzdésében, segít kivédeni a két leggyakoribb vírusos fertőzést: a náthát és az influenzát de olyan betegségek leküzdésére is alkalmas, mint például az afta, a középfülgyulladás vagy a herpesz, ekcéma, valamint segíti a sebgyógyulást, és még a hegesedést is gyorsítja.

Mi az echinacea kivonat előnyös tulajdonságai egy különleges nagy dózisú, standardizált Echinacea kapszulában  koncentráltuk. Hatására a sejtek fokozottabban termelnek egy természetes antivirális anyagot, az interferont, így ez a kivonat határozottabban lép feI az immunvédelem, a megfázások és felfázások, allergiák, és bőrpanaszok területén, mint a hasonló termékek. Mindkét immunerősítő termékről a nevükre kattintva olvashatsz tovább.

Utazásodra vigyél magaddal (Bali nagyszerű hely, de nagyon csípősen, fűszeresen főznek, és a higiénia sem mindenhol európai)  Fitotree kapszulát, ami egy természetes parazitaölő készítmény. Erőteljes fellépés jellemezi egysejtű paraziták (protozoák) és férgek ellen, elbánik a bacikkal, néhány vírussal, és gombákkal is. Hasmenésre lehet még felkészülni, növényi szén  segítségével. Ezekről a termékekről is olvass tovább a kiemelésekre kattintva!

Üdvözlettel; Rudolf Rita