Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném elkezdeni a 120 napos tisztítókúrám, és az alábbi 3 termék hívta fel a figyelmem. Cotifibra bélradír, Fitotree kapszula és vagy a Lipo+ vagy a Puridren. Van értelme egyszerre mindhárom termék szedésének? Béltisztítást szeretnék puffadás miatt. Válaszát előre is köszönöm!

2017-12-01
Somogyi Rita válasza:

Kedves Katalin!

Inkább a Puridren® lúgosító-méregtelenítő koncentrátum  és a Lipo+ béltisztító-bélflóra építő koncentrátum  kúráját javaslom kezdésnek a Fitotree kapszulával kiegészítve.

A Puridren és a Lipo+ koncentrátumok párhuzamos fogyasztását akár egyszerre is elkezdheted. Nagyon szépen kiegészítik egymás hatását, számtalanszor ajánljuk őket így együtt. Párhuzamos alkalmazásuk előnyeiről ide kattintva tudsz részletesebben olvasni >>> 

Fontos, hogy külön kell őket elkészíteni. 2 palack 1,5 literes vízre lesz szükséged. A Lipo+ főzetből és a Puridren® koncentrátumból is egy-egy kupak (pontosan 25ml) kell a 1,5-1,5 liter vízhez. Tehát napi 3 liter lesz a folyadék bevitel. Mindkettőt 5 részletben javasoljuk elfogyasztani, és 5-6 étkezést is ajánlunk a kúra ideje alatt. A Lipo+ hígításodat az étkezések előtt, míg a Puridren®-es vizedet az étkezések között, vagy után fogyaszd el.

Mellettük a FitoTree kapszulát alkalmazási javaslat szerint nyugodtan szedheted naponta kétszer egy kapszulát étkezések közben.

Üdvözlettel.

Somogyi Rita