Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném a tanácsát kérni, néháhány napja boka környékén kialakuló lábdagadást észleltem. Magas vérnyomás problémám van, ezért rózsagyökér kivonat kapszulát szedek, továbbá fokhagyma-galagonya-fagyöngy kapszulát ezenkívül ginko bilobát, ásványi anyag tablettát valamint kalcium-magnézium-cink-D3 vitamin készítményt.Kérdésem arra irányulna, hogy a felsorolt készítmények szedése mellett javasolná-e a DIURBE forte alkalmazását. (Ülő munkát végzek, mozgásszegény életmódot folytatok, napi 2 liter folyadékot fogyasztok). Köszönöm a választ. Üdvözlettel: Szilvia

2019-09-05
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szilvia!

Ha jellegzetesen vizes a dagadás, akkor igen, javaslom, de inkább a DIURERBE® Forte italkoncentrátum változatát.

Egyrészt azért, hogy ne kelljen még egy tablettát a napirendedbe zsúfolni, így is sok mindent alkalmazol párhuzamosan. Másrészt pedig, ebből a napi adagot (egy kupaknyit) fél liter vízben kell elkeverni, amivel egy nagyon kellemes italt nyersz, és azt akár a napi 2 liter folyadék mellé is beilleszthetsz, mert nagyon itatja magát. Vízhajtó kúra mellett pedig növelni kell a folyadékbevitelt! A vízhajtás, sosem működik bőséges folyadékfogyasztás nélkül.

És még valami. A mozgásszegény életmódon nem lesz, olyan étrend-kiegészítő, ami változtatni tud. Azon egy dolog tud csak változtatni, maga a mozgás. Az általad felsorolt panaszok és étrend-kiegészítők fényében, különösen felhívom rá a figyelmed, hogy mielőbb kezdj bele. Persze nem maratonfutásra vagy egyáltalán futásra gondolok. Irány sétálni és kirándulni, de rendszeresen. Csak étrend-kiegészítőkkel nem fogsz olyan látványos eredményeket elérni, mintha egybekötöd az alkalmazásukat az életmódod megreformálásával is.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita