Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném a segitségét kérni: sajnos eltávolitották a méhemet és egyre többször jelentkezik a változókor tünete a hőhullám, erre szeretnék kérni valami javaslatot, hogy mit szedjek rá. Illeve magas a koleszterin szintem is de a gyógyszert nem szedem mert nagyon káros mellékhatásai vannak, és küzdök még csalánkiütéssel de nem tudják kideriteni mitől van, kérem, ha tud segitsem miket szedjek ezekre a bajokra. Köszönettel: K. NIKI

2017-04-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves NIKI!

 Figyelmedbe ajánlom a lepkeszegmag tablettánkat, ami ún. fitoösztrogéneket tartalmazó növényi kivonat. Ezek a növényi fitoanyagok olyan térszerkezetűek, mint a női nemi ösztrogén, de nincs ösztrogén mellékhatásuk. A terméket 4 hónapig folyamatosan kell fogyasztani 3x2-es adagolásban, majd 4 hét szünet után újabb kúrába foghatunk. A kivonat támogatja az egészséges koleszterinszintet is!

 Az eredményt esszenciális zsírsavak adagolásával lehet fokozni. Ezért ha gondolod a lepkeszegmag kivonatot ligetszépe olaj kapszulával is kiegészítheted, ami nagy mennyiségű gamma-linolénsavat tartalmaz, és ami természetes hormonrendező tulajdonságú.

Kérlek, kattints a kiemelésekre, és olvass tovább.

Természetesen itt is meg kell jegyeznem, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást, a rendszeres testmozgást, a bőséges napi folyadékbevitelt és a szintén rendszeres orvosi kontrolokat, illetve orvosi együttműködést.

Sok sikert a kúrádhoz;

Rudolf Rita