Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném a segítségedet kérni, hogy a Ligetszépe olaj kapszula mellett milyen fájdalomcsillapító szedhető? Azt olvastam valahol, hogy a nem szteroid gyulladáscsökkentőkkel együtt nem alkalmazható. Alkalmanként azonban szükségem van fájdalomcsillapítóra, ilyenkor az Advil Ultra ill. Flector granulátum nyújt segítséget. Egyúttal azt is szeretném kérdezni, hogy a Flector gél és a Ligetszépe olaj kapszula együttesen alkalmazható-e? Válaszodat előre is köszönöm! Maya

2017-10-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Maya!

Általánosságban a Ligetszépe olaj kapszulát nem javasolt ibuprofen tartalmú, és ahogy írtad is, nem szteroid gyulladáscsökkentőkkel együtt szedni.

Ettől függetlenül kérlek, ha bármilyen gyógyszeres kezelés alatt állsz, soha ne az interneten vagy bárhol máshol olvasottakra hagyatkozz, hanem kérd ki a kezelőorvosod véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt kezdesz alkalmazni. Hiszen az esetek egyénenként eltérhetnek.  Abban is a kezelő orvos fog tudni segíteni, hogy esetedben milyen fájdalomcsillapítóval tudnád kiváltani a jelenleg használtakat.

Ugyanezt írhatom neked a Flector géllel kapcsolatban is.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita