Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném a segítségedet kérni abban, hogy a 2,5 éves kislányomnak milyen immunerősítőt készítményt tudnál ajánlani az anatur termékei közül? Sajnos a kislányom IGG és IGA szintje picit alacsony, ezért hajlamos a felsőlégúti fertőzésekre, fülgyulladásra és a húgyuti fertőzésre. Válaszodat előre is köszönöm. Üdvözlettel, Dankó-Biri Andrea

2017-10-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves Dankó-Biri Andrea!

Hogyne, és rögtön 2 alapterméket is ajánlanék a picinek.

Az egyik egy bélflóra építő ampullás szinbiotikum, ami a Ferzym® névre hallgat. És, hogy miért pont őt ajánlom? Mert az egészséges bélflóra az erős immunrendszer alapja. A bélflórában élő mikroorganizmusok adják az immunrendszer 70%-át. Én magam és családom is fogyasztja a terméket, ha ide kattintasz, olvashatsz erről részletesebben is

A téli időszakban folyamatosan adhatod a picinek, minden reggel éhgyomorra, napi 1 ampullát. Nagyon finom, szeretni fogja. A termék szabadalommal is védett, 7 milliárd élő probiotikus törzset, vagyis hasznos baktériumot találunk benne, ami prebiotikus rostokkal is dúsított.

A másik termék egy csecsemőkortól adható bio fanedv, egy olyan bioélelmiszer, aminek kolloidális összetevői  növelik az ellenálló képességet, csökkentik a betegségeket okozó gyulladásokat. A vegyszermentes folyadék természetes antibakteriális és antihisztamin tulajdonságokkal rendelkezik.  

Természetesen ezek a kiegészítők nem helyettesítik a tápanyagokban (vitaminokban, ásványokban, rostokban, fehérjékben, enzimekben…) gazdag táplálkozást. És még valami, az immunrendszerünk 4 éves korunkig folyamatosan tanul és fejlődik, úgyhogy apróbb ingadozások mindig előfordulhatnak.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita