Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretném a segítséged kérni: sok-sok éve visszatérő nőgyógyászati probléma végett döntöttem egy méregtelenítő kúra mellet. Puridren tisztító program mellé választanék Ferzym bélflóra kapszulát és Cotifibra bélradírt. A kérdésem az lenne, hogy a FitoTree gombölő kapszulát előtte, mellette vagy utána szedjem? Vagy esetleg ajánlanál valami más termék összeállítást? Köszönöm válaszod és segítséged. Üdv: Ildikó

2019-06-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ildikó!

Nagyon ügyesen válogattad össze a kiegészítőket. Fontos azonban tudnod azt, hogy az étrend-kiegészítők önmagukban nem vezetnek sikerre, mellette megkerülhetetlen az életmódváltás. Redukáld a finomított szénhidrátokat és növeld az élelmi rost, a folyadék, és a minőségi tápanyagok bevitelét. Zéró tolerancia a fehér cukornak, fehér lisztnek és tej alapú termékeknek. Mozogj rendszeresen, ne felejtkezz el a bőséges folyadékfogyasztásról, és igyekezz ellensúlyozni a mindennapi stresszt.

Indítsd a reggeled Cotifibra bélradírral, ezzel már fedezted a napi rostbevitelt. Étkezés előtt vedd be a Ferzym® ampullát , és ezt ebéd előtt is ismételed meg.

Étkezés közben pedig jöhet a FitoTree kapszul. A Puridren® főzetből készült hígításod kortyold napközben, és ha még tovább szeretnéd fokozni a hatást, akkor fogyassz tőzegáfonya koncentrátumot  és napi 2000 mg Retard C-vitamint  is.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita