Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita, Szeretnélek megkérdezni, hogy az alábbi termékek kúra szerű fogyasztása szoptatás mellett/alatt a babámra (4 hónapos) nézve lehetnek-e negatív, ártalmas hatással: - cotifibra - szerves szőlőmag tabletta - szerves zöldkávé - szerves spirulina - barna alga Válaszodat előre is köszönöm! Kriszti

2017-02-01
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kriszti!

A Cotifibra Bélradírnak sem ellenjavallata, sem pedig nem kívánatos mellékhatása nincs - hiszen élelmi rostokról van szó -, így azt a szoptatás ideje alatt is alkalmazhatjuk. Bőséges folyadékbevitel kell, hogy kísérje a kúrát, ami 20 kilógrammonként 1 liter szénsavmentes tiszta vizet jelent.

Hasonlóan szabad az út a Szerves szőlőmag tabletta vagy a Barna alga tabletta és a Spirulina kivonat előtt. Ezeknek az édesvízi moszatoknak az alkalmazása sem várandós nők, sem szoptató anyák számára nem jár veszélyekkel. Igaz azonban az is, hogy nem feltétlen van szükség arra, hogy párhuzamosan szedjük mindkettőt – közelebbit akkor tudnék mondani, ha Te is többet árulnál el arról, hogy miért pont rájuk esett a választásod?              

A Szerves zöldkávé bab tabletta esetében sincs ellenjavallat – ő egy klorogénsavban gazdag (50%) szerves termék, amellyel egy olyan antioxidánshoz juthatunk, ami 2-szer gyorsabban semlegesíti a sejtjeinket „rozsdásító”oxigénmentes gyököket, mint a zöld tea és a szőlőmag kivonata. A kérdésed alapján körvonalazódni látszik ugyan bennem, hogy milyen problémára keresel megoldást, de sokkal célzottabban tudnék segíteni, ha leírnád nekem.

Üdvözlettel; Rudolf Rita