Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretnék tanácsot kérni tőled: nagyjából egy éve szenvedek visszatérő, különböző hüvelyfertőzésektől, alkalmanként gombás, alkalmanként bakteriális fertőzéseket állapítottak meg. A nőgyógyászom minden alkalommal kúpokat ír fel, szerinte ez hajlam, nem kell túlaggódni, stressz is okozza stb. Én viszont úgy érzem, már ezek a gyógyszerek azok, amik teljesen tönkretesznek belülről, felborítva a saját védekező rendszerem. Láttam pár hasznos tippet az oldalon, de szeretném tudni te mit/miket ajánlanál, ami a leghatásosabb lehet arra, hogy ellenállóbbá tegyem a szervezetem. Vérképem rendben, cukrom tökéletes, pajzsmirigyem jól működik, a sportot egy ideje abbahagytam, így pár kg felszaladt rám, de túlsúlyos semmiképpen sem vagyok. gy vélem a személyes higiéniám is rendben, a problémám nem ilyen hiányosságokból fakad. Válaszod előre is köszönöm! Üdvözlettel Betti

2018-01-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Betti!

Vissza-visszatérő hüvelyi fertőzések esetén belsőleg, egy szabadalommal védett, természetes parazita és gombaölő kivonatot  szoktunk kombinálni, napi 2000mg C-vitaminnal  , és tőzegáfonya koncentrátummal. 

Ezek a kivonatok hozzájárulnak ellenálló képességed növeléséhez és kórokozó baktériumok visszaszorításához. A sikeres kúra érdekében étrendedből a cukrot és a tejet érdemes kizárnod, illetve redukálni a feldolgozott, finomított élelmiszereket. Továbbá a rendszeres testmozgás és a bőséges folyadékbevitel is nélkülözhetetlen eleme az egészséges immunrendszer kialakításának.

A kiegészítőket kúraszerűen 120 napig fogyaszd.
A kiemelésekre kattintva tovább is tudsz olvasni.   

Szeretettel:
Somogyi Rita