Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretnék tanácsot kérni, sajnos egyenlőre pco gyanúval diagnosztizáltak ,viszont a tünetek már borzasztóak.Természetesen fogamzásgátlót írtak fel, sajnos annyira meg ilyedtem ettől az úgymond "betegségtől" mivel még nagyon fiatal vagyok, hogy egy évig szedtem, de soha többet! Alapvetően a szőrösödés zavar a legjobban, mellé társulva a iszonyatos fáradékonyság stb.. A kérdésem a következő, hogy a mega omega-3 vadvízi halolajat, szerves d-3 vitamint, ligetszépe olaj kapszulát, női egyensúly komplex és a saw palmetto komplex fűrészpálmát lehet egyszerre alkalmazni ,ill. lehet folyamatosan szedni, vagy kell némi szünetet tartani valamelyik felsorolt terméknél? Válaszod előre köszönöm!!

2022-01-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisztina!

Az általad kérdezett kiegészítőket nyugodtan szedheted párhuzamosan, azonban mindig kúraszerűen alkalmazd őket. 120 napos maximum kúrák után érdemes egy-két hónap szünetet tartani.

Hamarosan elkészül PCOS témában egy összefoglaló blogbejegyzésünk is, addig is ajánlom figyelmedbe ezt az írást, amit a kiemelésre kattintva érhetsz el.  

Üdvözlettel:

Somogyi Rita