Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita!Szeretnék tanácsot kérni melyik terméket ajánlaná a fogyásom elő segítésére.50 éves vagyok,nem eszem sokat,az epém elég érzékeny,napi rendszerességgel (20-30 perc) kerékpározom,hetente egyszer zumbázom,még is hízom főleg a hasamra..Tavaly eltávolították a méhem,a petefészkek megmaradtak,Májtisztító kúrát már csináltam.Sajnos ülő munkát végzek és vérnyomás csökkentőt is szednem kell.Válaszát előre is köszönöm.Tisztelettel Szabóné Ildikó

2018-03-21
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szabóné Ildikó!

A kerékpározás és a zumbázás becsülendő, de önmagában a mozgás sem elegendő. Elengedhetetlen a kiegyensúlyozott, vegyes étrend mellette. Esetleg személyre szabott diéta követése. Ezért is hívjuk fel mindenki figyelmét, hogy az életmódváltás, az egészséges étrend, a megfelelő folyadékfogyasztás, a mozgás, a stresszmentesítés és a célzott étrend-kiegészítők használata kéz a kézben fognak eredményt hozni.

Írod, hogy az epéd elég érzékeny. Ez pontosan nem tudom mit jelent nálad, hogy egyes ételekre reagál csak hevesen vagy, hogy minden táplálkozás után szenvedsz az emésztéssel. Írtad, hogy nem eszel sokat, de fontos, hogy az a kevés legyen rendszeres. A koplalás is ugyanolyan egészségtelen, mint a mértéktelen táplálkozás. Vezesd be, a napi ötszöri étkezést és alkalmanként csak ökölnyi mennyiségeket fogyassz. Ezzel tehermentesíted a májad is, nem adsz annyi munkát az epédnek sem és a fogyókúrád sikerességét tekintve sem elhanyagolható. Elképzelhető, hogy önmagában ettől el fog indulni a fogyás. Főleg ha rendszeresen mozogsz is.

Ezeken túl kezdetnek azt javaslom, induljunk el az alapoktól és egy alapos nagytakarítással serkentsük meg kicsit az anyagcserédet. Ehhez egy minimum 60 napos kúra keretében kezd el a Puridren® koncentrátum  fogyasztását. Ez tulajdonképpen egy salaktalanító, sav-bázis egyensúlyozó program. Felébreszti, megtisztítja a szervezetet és felkészíti a továbbiakra. Egyébként sokan már ez alatt is leadnak pár kilót.

Ezzel egyetemben a Lipo+ lapos has kúránkat  is fogyaszthatod, ami egy bélflóra-építő, béltisztító koncentrátum. A kettő együttes használatáról részletesen is olvashatsz, ha ide kattintasz >>>  

Ha kettő együtt nem megy, akkor a Puridren® kúrát kövesse a Lipo+ kúrád.

A rendetlenkedő epével kapcsolatban pedig keresd fel a kezelőorvosod és egyeztess vele is a tüneteidről. Mert érdemesnek látnám a további májtámogató kúrát is a hasra hízás miatt, ehhez a Hepaplus articsóka kivonatot ajánlanám, de ezt epekövesek nem alkalmazhatják. Ha véletlenül felmerül epekő gyanú, akkor a kolinnal dúsított Máriatövis kivonat  fogyasztását javaslom.

Sok sikert kívánok a kúrákhoz.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita