Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita szeretnék tanácsot kérni a nyirok keringésem nagyon vacak, a lábam nagyon meg van vaskosodva. ,De 2 éve előjött valami tej intolerancia, az emésztéssel is gond van, nem mindegy mit eszek, sokat fáj a gyomrom .És fajzsmirigy alulműködés miatt gondoznak minimális 0.25 mg és 0.50 mg hormont szedek.Van rajtam vagy 20 kg fölösleg.Ja és még szép viszereim is .Mindez 36 évesen .A Puridrent gondoltam megoldásra És a Cotipsilium-ot mert a gluténra is mondták figyeljek oda .Előzsör tisztítsam ki a nyirokkeringést vagy a kettő használata Hatékonyabb .És a hormont nem fogja e befolyásolni˛˙( Letrox) Valamint a serdülő fiam nem hajlandó zöldséget enni a Szerves Spirulinára gondoltam de nincs készleten, tudtok valami felvilágosítást adni hogy mikor lesz kapható?Köszönettel Vágásiné Nagy Rita.

2016-04-13
Somogyi Rita válasza:

 

Kedves Rita! A Szerves Spirulina tabletta, pontosan 2 hét múlva érkezik újra és tökéletes választás kisfiad részére. Ugyanakkor a rostbevitelt ez nem fogja fedezni, így érdemes reggelire zabpelyhet, vagy útifűmaghéjat fogyasztania, natur élőflórás joghurtban elkeverve.

Vastag lábak és karok nagyon gyakran árulkodnak tejfogyasztásról, vagy tejintoleranciáról, de tejet (és glutént) a pajzsmirigy funkciók miatt sem szabadna fogyasztanod. J

Vaskos, lábak, zsíros combok esetében mindig a Gambe Slim® nyiroktisztító főzetet, és a Puridren® méregtelenítő-lúgosító koncentrátumot szoktuk javasolni. Utóbbi a testfolyadékok pH-értékének szabályozásával hatást gyakorol a kifinomult hormonális rendszer kiegyensúlyozására is.

A tej-és gluténérzékenység egyik természetes kiegészítői a prebiotikus rostok, melyet nagy mennyiségben találsz meg a Cotifibra névre hallgató bélradírban . Ezek a rövidláncú (FOS) prebiotikus rostszálak, a hasznos bélbaktériumokat kolonizálják, és amikor nagyszámú probiotikumhoz jutunk, annak egyes törzsei olyan mennyiségű beta-galaktozidázt termelnek, amely a tejcukor-intolerancia és lisztérzékenység gyakoriságát mintegy 80%-kal csökkenti. 

Gondolom, D-vitamint szedsz, de valószínűleg az endokrinológus a szerves cink és a szerves szelén étrendi kiegészítését is javasolta, hiszen ezeknek az ásványoknak a pajzsmirigy hormonok felépítésében óriási szerepe van. Letroxot egyik sem befolyásolja.

Sok sikert a kúrádhoz! Rudolf Ritaa