Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Szeretnék kb. 10 kg-ot fogyni, három hónapja kezdtem el fogyókúrázni. Nem eszek szénhidrátos cukros ételeket, naponta 4-szer eszek kis adagokat és csak vizet iszok. Ennek ellenére semmit sem fogyok. A hasam fel van puffadva a csípőm és a combom is nagy. Fél év alatt jött fel rám ez a súlyfelesleg. Nem szedtem eddig semmit, de most szeretnék elkezdeni egy kúrát. Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e egyszerre inni a Purident, Lipo+ és a Gambe Slimet. Üdvözlettel: Ildikó

2017-03-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ildikó!

Nézd, ha fél év alatt 10 kilót híztál, úgy, hogy közben folyamatosan puffadsz is, akkor annak a kiváltó okát, ki kell deríteni, hiszen rendkívül változatos problémák állhatnak a háttérben. Ennek kiderítése azonban szakorvos feladata! Kérlek fordulj háziorvosodhoz.

Természetesen addig sincs semmi akadálya, hogy egy alapos tisztítókúrába kezdj, de ne feledd egy étrend-kiegészítő önmagában, életmód változtatás nélkül nem fogja megoldani a problémádat!

Az általad is látott termékeket jómagam is szoktam együtt javasolni. A Puridren® és Lipo+ főzeteket különösen akkor, ha igaz ránk az alig eszem, mégis hízom állítás.

Ezekkel párhuzamosan a Gambeslim® főzettel is kiegészíthető a kúra.

A kiemelésekre kattintva tovább olvashatsz.

Üdvözlettel; Rudolf Rita